top of page

 RUST EN HERLAAD!

Persoonlijke begeleiding om de rust te vinden die je verdient en de energie die je nodig hebt om weer voluit te gaan! 

Eleanor Abbott Relaxing

Je voelt je moe en onwel, maar niet in staat je werk los te laten.

Zo doorgaan is geen optie, want je energie raakt op!

Hoog tijd om je prioriteiten en jouw energie terug in balans te brengen, zodat je doorzettingsvermogen niet ten koste van je gezondheid gaat!

IS DIT WAT JE ERVAART?

Het wordt je allemaal te veel. Je kunt de continue stroom van nieuwe opdrachten niet meer aan! Je voelt je op, leeg, onwel en je denkt: daar gaan we weer, daar heb ik de fut niet meer voor! De deadlines, de drukte, onduidelijkheid en onvoorspelbaarheid van de veranderingen maken dat je het toenemend moeilijk vindt.

Je slaapt niet goed. Je wordt veel te vroeg wakker met honderd en één zaken in je hoofd die er op je afkomen, vergadering na vergadering en geen tijd om dingen goed af te werken voor de volgende vergadering. Je staat ‘s morgens al met een zwaar gevoel op en je snakt er overdag naar om te slapen.

Je blijft jezelf pushen. en je hoopt straks op adem te komen, maar je wacht tevergeefs. Je werkt ’s avonds (vaak ook in het weekend) nog laat door om budgetten, rapporten en presentaties af te krijgen en de baas te blijven over je mailbox, je takenlijst en dat van je team, om aan alle eisen te voldoen en vooral geen deadlines te missen. Van je werk afwezig zijn om écht te rusten vind je geen optie. Als je er niet bent worden er zonder jouw inspraak beslissingen genomen die gevolgen hebben voor jouw rol en jouw projecten, want die gaan gewoon door en dan ben je niet meer mee. 

Je voelt je verstrooid. Je weet niet goed waar je moet aan beginnen, welke taak je nu moet vastpakken, wat helemaal niet op jou lijkt, en dat maakt je bang dat je taken en afspraken uit het oog verliest. Iemand vroeg je laatst iets in het voorbijlopen en je weet niet meer wie of wat.

Je lichaam sputtert. Je schouders en nek zitten vast en je voelt je helemaal gespannen. Je sukkelt met spier, gewrichts-, hoofd- of buikpijn en je ervaart de laatste tijd geregeld hartkloppingen. 

 

Je durft met niemand te praten. Je vreest dat wat je meemaakt een teken is dat je je verantwoordelijk-heden niet meer aankunt, dat jouw job dan naar een ander zal gaan en dat jij op een zijspoor wordt gezet of met de volgende afslankingsronde moet vertrekken.

Je weet dat je over je grenzen gaat. Dat stemmetje in je hoofd, dat zegt dat je dringend aan rust toe bent wil je het liefste negeren, want het geeft jouw een benauwd gevoel. Want nu moet je kiezen! De kans is groot dat als je niet luistert, jouw diepste vrees uitkomt. Je wordt ziek of je krijgt een burnout. Dan kun je niets meer. Weg job, weg carrière, weg autonomie over je projecten, je lichaam en je leven.

STEL JE VOOR...

 

Je kunt rusten én blijven doorgaan.

Je weet precies wanneer je wat nodig hebt en hoe je er zelf voor kunt zorgen.

Je kiest vol vertrouwen voor jezelf, ongeacht de verwachtingen van anderen.

Je rust en ontspant wanneer het nodig is en je werk gaat erop vooruit.

Je voelt je mentaal sterker, energieker en gefocust op je activiteiten.

Ondanks alle chaos en drukte blijf je kalm en ontspannen!

Je hoeft niet op te geven wat voor jou belangrijk is.

Dit kan als je nu kiest voor een persoonlijk 1-1 coaching met mij!

Kies bewust.

Zet jouw noden op de eerste plaats.

Krijg weer positieve energie om te doen wat je écht wilt.

IK ZAL JOU BEGELEIDEN NAAR RUST EN MEER ENERGIE:

Dit traject bestaat uit 8 sessies over 3 maanden verspreid*.

4 weken lang wekelijks een afspraak van 1,5u

+ 4 afspraken van 1,5u over 2 maanden verspreid.

Deze vinden plaats online of in mijn praktijk in Mechelen, zoals je wenst.

Ja, ik ben moe!

Ja, ik wil weer energie!

*Dit traject wordt voor jou gepersonaliseerd, omdat je uniek bent. Ik heb er zelf een hekel aan als iemand denkt te weten wat ik nodig heb zonder mij te horen en ik weet dat hetzelfde voor jou geldt. Ik beloof jou dat als jij volop aan de slag gaat met wat ik je leer, je de rust zult vinden waar je zo hard naar snakt! Ik beloof jou ook dat als je blijft doen wat je nu doet, de stoppen op een geven moment zullen doorslaan! 

Begeleidingsvormen: Coachinggesprekken, lichaamsgerichte- en ademhalingsoefeningen, mindfulness, creatieve werkvormen.

Bewust kiezen

Als je blijft twijfelen verandert er niets! Ik help je begrijpen wat jouw lichaam jou vertelt, zodat jij met een gerust gevoel kunt kiezen. Niemand weet ten slotte beter dan jijzelf wat je nu écht nodig hebt. 

Noden communiceren

Leer opkomen voor jouw keuzes op een manier die begrip vraagt en voor toenadering en steun zorgt in jouw relaties.

(En even onder ons, het maakt niet uit wat anderen denken. Nu ben jij belangrijk!)

Ontspannen en slapen

De sleutel naar optimaal rusten en herladen is LOSLATEN. 

Door af te rekenen met je slaap saboteurs zul je eindelijk genieten van de rust die je verdient en de energie kunnen ervaren waar je zo naar verlangt.

Energie krijgen 

Ervaar hoe jouw denken en voelen jouw energie en stemming beïnvloeden en hoe je dit kunt reguleren. Samen maken we een plan om ook gezonde voedingskeuzes en de juiste portie beweging jouw te helpen herladen.

Erge vermoeidheid kan het symptoom zijn van uiteenlopende ziektes en dient daarom ernstig te worden genomen. 

Als coach stel ik nooit diagnoses. Bij klachten vraag je altijd eerst advies aan jouw huisarts of de bedrijfsarts.

Deze sluit medische oorzaken uit, hij of zij stelt de diagnose en een behandelplan op.

bottom of page