top of page

Gezondheidscoaching

De eerste rijkdom is gezondheid

- Ralph Emerson Waldo -

Gezonde vegetarische hamburger

Zoals veel professionals weet jij waarschijnlijk wat je ‘zou moeten’ doen om jouw stress te verminderen en jouw gezondheid en gevoel van welzijn te verbeteren, maar doe je het ook?

In deze snelle wereld die het moeilijk en onnodig gecompliceerd maakt een goede gezondheid te bereiken, zoek je een gepersonaliseerde route naar duurzame gezondheid, volgens jouw eigen voorwaarden. Ik bied jou de inzichten en vaardigheden voor de rust die je verdient en de energie waar je naar verlangt om te doen wat je wil!

 

Het probleem is meestal niet het gebrek aan informatie. Je kunt nu meteen alles over gezond, stress-vrij leven Googelen op je telefoon. De uitdaging waarmee veel professionals zoals jij worden geconfronteerd, is HOE ze hun gewoonten kunnen veranderen en tegelijk hun druk leven de baas blijven. En, als ze weten hoe, worstelen ze vaak met consequente actie en motivatie.

 

  • Als je je overweldigd voelt door de massa aan informatie die beschikbaar is over een gezonde, evenwichtige levensstijl, en simpelweg geen tijd hebt om je daar mee bezig te houden, zal ik je helpen je weg te vinden en je te focussen op de essentie.

 

  • Als je weet wat ‘je moet doen’, maar je bent niet in staat om te handelen en de gezonde keuzes die je maakt voor een langere periode in je druk leven te integreren, dan zullen we samen een actieplan opstellen.

 

  • Als het je frustreert dat je motivatie om een ​​gezond en stressvrij leven te leiden komt en gaat, zal ik je helpen een mentaliteit van zelfbewustzijn en zelfcompassie te ontwikkelen.

 

In mijn rol als gezondheidscoach begeleid ik je naar het vinden van jouw weg naar meer energie en vitaliteit. Het is een rustige reis die we samen zullen ondernemen, waarop je gezondheidsbevorderende voedings-, activiteits- en levensstijlkeuzes zult ontdekken die specifiek zijn voor jouw situatie en jouw behoeften. Je leert hoe je ze in je leven kunt opnemen, zodat je meer energie, plezier en succes ervaart. 

 

Je hebt van de natuur alles meegekregen om je aan te passen en terug te veren als je wordt geconfronteerd met tegenslag of ontbering en je kunt leren omgaan met de omstandigheden die jou constante, aanzienlijke stress bezorgen.

 

Er vindt een ongelooflijke wisselwerking plaats tussen inzicht en gedrag, onze geest en ons lichaam. Ik ben hier om jou te helpen de kennis, vaardigheden en mindset te ontwikkelen om jouw vermoeidheidsprobleem op te lossen, je stress te reguleren en je zelfredzaamheid te vergroten in deze tijden van continue onzekerheid en verandering.

Gecertificeerde gezondheidscoach

Aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Gezondheidscoaches - VVGC

Erkenningsnummer: 19-04-03-117

9E35E72F-9858-4FB0-B657-DB757DA7E6A7_4_5
bottom of page