top of page
RC-Book.png

Duurzaam samenwerken

Leer duurzame succesvolle relaties bouwen én een omgeving met meer initiatief om problemen op te lossen met minder stress.

Tegenwoordig worden we continue uitgedaagd om open te staan voor verandering. Als mensen ervaren dat er dingen gebeuren die hen raken of waar zij niet achter staan, worden ze passief óf ze gaan de strijd aan.  In beide situaties lopen zij hun ongemakkelijke gevoelens uit de weg en wat zij echt zouden willen doen of zeggen.

 

Hun energie en aandacht gaan dan veel eerder uit naar het oplossen of ontwijken van misverstanden en meningsverschillen ipv het bereiken van de doelen die zij in het leven of ten aanzien van hun werk hebben gesteld. Dit ineffectieve gedrag heeft een enorme impact op het individu in de vorm van stress. Op organisatie niveau kunnen de strategie of de organisatiedoelstellingen niet worden behaald.

Tijdens deze 3-daagse interactieve workshop leren teams vijf essentieel en onmiddellijk inzetbare vaardigheden voor het bouwen van constructieve en productieve samenwerkingsrelaties. De methodiek leidt tot het creëren van een omgeving met minder stress en meer vertrouwen, openheid en initiatief om problemen op te lossen.

Omdat mijn prioriteit ligt bij het versterken van de team-dynamiek bied ik dit programma enkel op in-house basis aan, voor teams tot 10 personen.

Klik hier  als je meer wilt lezen over Radical Collaboration®

rc-logo.jpg
Eleanor Abbott RC training.jpg
bottom of page